معرفی و آشنایی با برند SIEMENS

شرکت زیمنس و هالسکه (SIEMENS, Halske)توسط دو شریک به نامهای ورنر فون زیمنس و یوهان جورج هالسکه در اکتبر ۱۸۴۷ تاسیس شد. این شرکت بری اولین بار خط تلگراف از راه دور را در اروپا و با فاصله ۵۰۰ کیلومتری از برلین تا فرانکفورت ایجاد کرد.

در سال ۱۸۶۷ شرکت زیمنس به فراتر از مرزهای آلمان فعالیت خود را گسترش داد و خط تلگراف بین المللی با فاصله ۱۱۰۰۰ کیلومتری از لندن تا کلکته هندوستان را تاسیس کرد. در سال ۱۸۹۷ شرکت زیمنس و هالسکه با شرکت دیگری به نام شوکرت (Schuckert) ادغام شدند تا شرکت بزرگ زیمنس- شوکرت را با بیش از ۳۴۰۰۰ کارمند تاسیس کنند. این شرکت به لحاظ تعداد کارمند هفتمین شرکت بزرگ آلمانی محسوب می شد.

در دهه های ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ میلادی این شرکت تصمیم به تولید رادیو، تلویزیون و میکروسکوپ الکترونی کرد و بدین ترتیب به تولید محصولات در حوزه الکترونیک و مخابرات ورود پیدا کرد.

فعالیتهای شرکت در سالهای ۱۹۴۵ تا ۲۰۰۱

در اوایل دهه ۱۹۵۰ شرکت زیمنس شروع به ساخت تجهیزات برقی و الکترونیکی نظیر کامپیوتر، انواع نیمه هادی ها و لوازم خانگی (ماشین لباسشویی) کرد. در سال ۱۹۶۶ شرکت زیمنس و مجموعه سایر شرکتهای تابعه آن با هم ادغام شدند و رسما شرکت SIEMENS AG امروزی را پدید آوردند.

  • در سال ۱۹۸۰ زیمنس برای اولین بار مبادله تلفنی دیجیتالی را تولید کرد و موفق شد در سال ۱۹۸۸ مسئولیت شرکتهای حمل و نقل هوایی، راداری و کنترل ترافیک را به عهده گیرد (SIEMENS Plessey)
  • در سال ۱۹۹۱ زیمنس با خرید شرکت Nixdorf Computer به تولید کامپیوترهای شخصی روی آورد.
  • در سال ۱۹۹۴ شرکت زیمنس طی قراردادی اقدام به ساخت و تولید قطارهای برقی برای سیستم حمل و نقل ریلی سنگاپور کرد.
  • در اکتبر ۱۹۹۷ شرکت خدمات مالی زیمنس (SFS) تاسیس شد تا به عنوان یک مرکز صلاحیت برای امور مالی و به عنوان مدیر ریسک های مالی در زیمنس فعالیت کند.
  • در سال ۲۰۰۰ زیمنس رسماً به بازار تولید محصولات مهندسی پزشکی روی آورد و توانست راهکارهایی را در حوزه تجهیزات پزشکی و بیمارستانی ارائه دهد.همچنین در این سال با خرید بخش تلفنهای همراه شرکت Bosch وارد صنعت تولید موبایل گردید.

فعالیتهای شرکت زیمنس Siemens

فعالیتهای شرکت در سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۱

  • در سال ۲۰۰۱ شرکت زیمنس با سرمایه گذاری مشترک با شرکتی فرانسوی فعالیت خود را در صنایع هسته ای آغاز کرد.
  • در سال ۲۰۰۴ زیمنس شرکت انرژی باد Bonus Energy دانمارک را خرید و وارد صنعت انرژی های نو با نام نام تجاری SIEMENS Wind Power شد.
  • در سال ۲۰۰۵ زیمنس برای اولین بار تلفن همراه با پشتیبانی واقعی از GPS را روانه بازار کرد. اما به دلیل زیانهای مالی فراوان در تولید تلفنهای همراه نهایتاً در همین سال کل سهام شرکت خود را به شرکت تایوانی BenQ فروخت و عملاً از این بازار فاصله گرفت.
  • در آگوست سال ۲۰۰۸ زیمنس سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری را در شرکت برق آراوا(Arava Power) پایه ریزی کرد. پیتر لاستر ، رئیس و مدیرعامل شرکت زیمنس AG در بیانیه مطبوعاتی که در آن ماه منتشر شد ، گفت: “این سرمایه گذاری گام بعدی دیگری در تقویت بیشتر فن آوری های سبز و پایدار ما است. زیمنس اکنون ۴۰٪ سهام این شرکت را در اختیار دارد.
  • در ژوئن سال ۲۰۰۹ شرکت مخابراتی زیمنس با نام Siemen Nokia اقدام به فروش تجهیزات مخابراتی پیشرفته با قابلیت رهگیری و نظارت بر ارتباطات از را دور را به کشور ایران کرد.

حضور شرکت زیمنس در نمایشگاه

برخی از فعالیتهای زیمنس از ۲۰۱۱ تا به امروز

  • در سپتامبر ۲۰۱۱ ، زیمنس که مسئولیت ساخت ۱۷ نیروگاه هسته ای موجود آلمان را بر عهده داشت ، اعلام کرد که به دنبال فاجعه فوکوشیما و تغییرات بعدی در سیاست انرژی آلمان ، از بخش هسته ای خارج خواهد شد. پیتر لوچر ، رئیس اجرایی زیمنس از برنامه این شرکت برای ورود به فن آوری های انرژی تجدید پذیر حمایت کرده و آن را “پروژه قرن” نامید و گفته که هدف آنها دستیابی به ۳۵٪ از منابع تجدید پذیر انرژی تا سال ۲۰۲۰ خواهد بود.
  • در سال ۲۰۱۴ شرکت زیمنس با هزینه یک میلیارد پوند واحد ساخت و تولید توربین های گازی و کمپرسور را از شرکت رولز – رویس خریداری کرد و این صنعت را نیز به رده محصولات خود اضافه کرد.
  • در سال ۲۰۱۹ زیمنس با کشور عراق قراردادی را جهت تاسیس دو نیروگاه تولید برق در این کشور منعقد کرد. این قرارداد به نوعی زمینه توسعه فعالیتهای زیمنس در این کشور و سایر کشورهای حوزه خاورمیانه را فراهم می سازد.
  • در حال حاضر دفتر مرکزی زیمنس در مونیخ آلمان مستقر می باشد و فعالیت آن در حدود ۱۹۰ کشور جهان و تقریباً با ۲۸۵ مرکز تولیدی توسعه یافته است. این شرکت طبق آمارها تا سال ۲۰۱۸ بیش از ۳۶۰ هزار نیرو و کارمند در سراسر دنیا دارد.

محصولات و خدمات برند SIEMENS زیمنس

شرکت زیمنس در طول سالها فعالیت در حوزه صنعت برق محصولات و تولیدات بسیار وسیع و متنوعی را داشته است. این محصولات را میتوان در حوزه های اتوماسیون صنعتی و ساختمانی، انرژی های نو و تجدیدپذیر، تجهیزات مخابراتی، صنایع روشنایی (با تاسیس و همکاری شرکت SIEMENS- OSRAM)، محصولات پزشکی و لجستیک (حمل و نقل) بر شمرد.

فعالیت کمپانی زیمنس در حوزه تجهیزات هوشمندسازی ساختمان

از سال ۱۹۹۸ تا کنون شرکت زیمنس تمرکز ویژه ای را در فن آوری های ساختمانی و سیستم های مدیریت هوشمند ساختمانها داشته است. این شرکت محصولات هوشمندسازی ساختمان را تحت استاندارد بین المللی KNX و با نام تجاری GAMMA Instabus تولید و روانه بازار میکند. این محصولات با شعار دستیابی به مصرف بهینه انرژی، راحتی و آسایش بیشتر و محیطی سالم و ایمن ساخته می شوند. به کمک این نوع محصولات امکان کنترل و نظارت بر سیستمهای روشنایی، تهویه مطبوع (سرمایش/ گرمایش) و تجهیزات حفاظتی از تابش نور خورشید به راحتی امکان پذیر است.

کمپانی بزرگ زیمنس محصولات KNX خود را با نام تجاری GAMMA Instabus در بازار سیستمهای هوشمند عرضه می کند. محصولات GAMMA طیف وسیعی از تجهیزات هوشمند مورد نیاز در یک ساختمان از ویلایی و مسکونی گرفته تا تجاری و اداری را شامل می شوند. همچنین برند زیمنس نگاهی تخصصی به محصولات کنترلی برای تاسیسات مکانیک و موتورخانه دارد. برای همین رده تخصصی از این محصولات را با نام Synco روانه بازار کرده است. این محصولات شامل سنسورهای حرفه ای دما و کنترلرهای هوشمند موتورخانه می باشند.

این برند جهانی به منظور آموزش نیروهای متخصص اقدام به برگزاری دوره های آموزشی متعدد از سطوح مقدماتی تا پیشرفته کرده است که آنها را با نام Training GAMMA معرفی می کند. این دوره های آموزشی موضوعات هوشمندسازی را به صورت تئوری و عملی آموزش می دهند و در پایان دوره ها گواهینامه های بین المللی اعطا خواهد شد. همچنین کیتهای آموزشی این شرکت نیز با نام تجاری GAMMA Training Kit زمینه را برای آموزش بهتر محصولات هوشمند فراهم ساخته و امکان تهیه آنها برای علاقمندان وجود دارد.

تجهیزات هوشمند سازی ساختمان برند زیمنس

رده بندی کلی محصولات هوشمند زیمنس به شرح ذیل می باشد:

  • کنترلرهای سوئیچ و دیمر (Dim) برای سیستمهای روشنایی
  • محصولات کنترلی ویژه جهت حفاظت در برابر تابش خورشید (سایبان و پرده برقی، مگنت درب و پنجره، سنسور نور و…)
  • کلیدهای هوشمند چندمنظوره با طراحی های جذاب و کاربر پسند
  • انواع نمایشگرها و پنلهای لمسی دیواری
  • تجهیزاتی حرفه ای جهت کنترل سیستم های سرمایش/ گرمایش و هواسازها
  • سرورهای هوشمند تحت شبکه IP جهت کنترل و نظارت بر سیستم از طریق نرم افزارها و رابطهای گرافیکی
  • انواع رابطهای مختلف جهت اتصال پروتکلهای گوناگون به سیستم KNX نظیر DALI, BACnet, IP, PLC LOGO
  • سیستمهایی تخصصی جهت مدیریت هوشمند تاسیسات مکانیک و موتورخانه (از رده محصولات Synco)

سخن پایانی

حقیقتاً برند زیمنس یکی از بهترین و با کیفیت ترین تولیدکنندگان محصولات هوشمندسازی ساختمان است و لذا هوشمندسازی کامل یک ساختمان با این برند معتبر آلمانی هزینه گزافی خواهد شد. اما می توان هوشمندانه بهترین و شاخص ترین محصولات زیمنس را با سایر برندها ترکیب کرد و پروژه ای ایده آل را بوجود آورد. برای دریافت مشاوره در خرید و آگاهی از مشخصات فنی محصولات این شرکت با کارشناسان فروشگاه اسمارت شو در تماس باشید.

جهت خرید محصولات برند SIEMENS به فروشگاه اینترنتی اسمارت شو مراجعه کنید (جهت ورود کلیک کنید)
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.